mandag den 4. juni 2007

Xamen

*Suk, ryste ryste, dybere suk, ryste ryste, gisp, ryste*...

Og nej, det her er IKKE de danske undertekster til en low-budget-pornofilm fra Finland! Men det ved alle I andre studerende som har eksamen lige om hjørnet godt - det er nemlig sådan man har det lige før det går løs. Og det gør det i morgen! Jeg skynder mig at få postet et indlæg mens jeg stadig kan holde mine hænder så meget i ro at de kan ramme de rigtige taster (ok, indrømmet, jeg er glad for at I ikke kan se hvor mange gange indtil videre jeg har deleted og skrevet om!).
Menuen står på psykologi. Jeg synes faktisk det er et spændende fag, men selvom jeg normalt på bedste Tony-manér ville sige "det er GRRRRREAT"!, så er det altid nøjagtig på dette tidspunkt på året jeg overvejer meget kraftigt, om det egentlig er så vigtigt med den uddannelse... Mon ikke det er det værd at leve på kontanthjælp hvis man dermed slipper for de hersens satans grønne borde??
Måske ikke... Og der er da håb; Puk, som jeg har skrevet opgaven der skal forsvares sammen med, gik op og fik et nital idag.

Så læser(e?) - kryds alt hvad det er jer muligt. Hvis der intet indlæg kommer fra mig i morgen, så er det fordi jeg er en meget ked smølfeprut...

1 kommentar:

Prinsessens Mor sagde ...

Det skal sgu nok gå du! I know it :)

Til gengæld ville dem der i Skoringen ikke have mig :( Så jeg fik altså ikke jobbet..