mandag den 5. marts 2007

Trist

Jeg er ikke københavner... Jeg har end aldrig set Jagtvej 69 IRL... Alligevel har jeg ondt i hjertet i dag...

8 kommentarer:

Prinsessens Mor sagde ...

Har du? Jeg synes det er fair det bliver revet ned. Det var åbenbart skide brandfarligt og asbest og alt muligt. så måske skulle de sure teenagere bare være lidt glade over stadig at være i live i stedet for? :)

Altså - jeg synes også der burde være plads til sådan et hus. Uden tvivl. Undergrund længe leve og sådan. Men altså come orne! Det er IKKE fedt at brænde privatbiler osv. ned. Det er dårlig stil unger!

Tania sagde ...

Præcis den dér: "sure teenagere" er årsagen til, at de bliver nødt til at gribe til drastiske metoder for at blive hørt. Hvis alle mennesker tager dem så lidt alvorligt kan jeg udmærket forstå deres frustration og desperation.

Prinsessens Mor sagde ...

Jo jo men lad os holde os til motivet..

Men de ER jo sure ik? :)

I øvrigt svært at tage dem (ikke alle men de der griber til drastiske metoder) seriøst. Og hey hvad er det for noget med at skubbe kameraerne væk og sige til pressen at de skal skride?? Demonstrationer er vel til for at vække opmærksomhed - også fra pressen.

Jeeezuz unger...



















(ej jeg pusher dine buttons her hva)

Tania sagde ...

Du bliver ved med at kalde dem "unger", som om det bare er noget pjat med de små børn, og jeg synes det er så sørgeligt at høre. Hvordan skal de så nogensinde få et statement igennem?

Det er jo ikke fordi flere tusinde mennesker synes det er en hyggelig torsdag aften at gå ud og smadre ting. Jeg er MEGET modstander af alle former for vold, og er helt enig i, at dette er en uciviliseret og ikke særlig gennemtænkt måde at reagere på, men jeg forstår protesten. Hvorfor skal alt rettes ind til højre for det borgerlige flertal? Det er jo det der forsøges her.

Tania sagde ...

Og ja!! ;-)

Prinsessens Mor sagde ...

huh?? 5 comments? Så troede man lige hende Tania havde fundet skytset frem men.. der er nu stadig kun 3 kommentarer.. (+ den her)

Tania sagde ...

Kan du ikke se de andre kommentarer? Der er 6 nu.

Prinsessens Mor sagde ...

Jo det kan da være at det var mit eget kæmpe mellemrum der forstyrrede mig :D Hehe..

Ej altså lige det der "unger" er nu ikke så negativt ment ;) Der ER da nogle af dem der er meget unge, men det er der ikke noget negativt i fra min side. Gentog jeg lige mig selv dér? hmm.. måske. Men jeg er også syg. Godnat.